Strandgårdens förskola ligger på Saltängsgatan 19 i Norrköpings kommuns egna lokaler med tillhörande innergård. Strandgården har två avdelningar med åldersindelade barngrupper.
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

onsdag 9 augusti 2017

Information ht 17

Hej alla vårdnadshavare och välkomna till en ny termin på Strandgården. Nu har vi äntligen fått klart med barnplaceringarna, detta innebär att de barn som är födda 2013 och 2014 flyttar från Fisken till Krabbans avdelning. Kvar på Fiskens avdelning blir det 4 barn och på tisdag den 15/8 börjar det 7 stycken nya barn, under hösten kommer resterande barn att börja så gruppen blir fulltalig i november. På Krabbans avdelning börjar det 3 nya barn tisdag 15/8. 👫

På Fisken kommer Raghad, Ann-Louise, Ingela och Stefan jobba och på Krabban jobbar Agneta, Carina, Marva ( börjar att jobba 9/8) och Fanny. Vi har fått en ny chef Pernilla Johansson som började att jobba hos oss den 7/8. 

Vi vill påminna om att på måndag 14/8 har vi kompetensutvecklingsdag,så då är förskolan stängd.
Pedagogerna på Strandgården.🌞

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar