Strandgårdens förskola ligger på Saltängsgatan 19 i Norrköpings kommuns egna lokaler med tillhörande innergård. Strandgården har två avdelningar med åldersindelade barngrupper.
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

fredag 7 april 2017

Ny familj till Strandgården

Hej alla vårdnadshavare 

Här kommer lite information om verksamheten på Strandgården.

Det kommer att börja ett nytt barn på fiskens avdelning, i nästa vecka, på onsdagen påbörjas den inskolningen, då är barnantalet uppe i 16st.
Samtidigt så slutar det två barn på Krabbans avdelning, Lana har redan slutat och den sista april så slutar ett barn till, då kommer även dom att ha 16 barn, så totala antalet barn på förskolan är det som är tänkt vara.

Istället för Carina så kommer det in en vikarie som heter Camilla, hon börjar efter påsk, så på Fisken kommer dom att vara 4 pedagoger på 16 barn, det kan tyckas bli lite trångt men pedagogerna kommer att arbeta i grupper med barnen, hur dom tänker sig det arbetet  kan ni fråga pedagogerna om.

På krabban där arbetar man redan i olika gruppkonstellationer 
Där kommer man även att vara 4 pedagoger på 16 barn

I går torsdag så var det samråd (ny beteckning på föräldraråd) på Strandgårdens förskola.
Det var endast en föräldrar som kom, jag hoppas på att fler kommer vid nästa tillfälle..
Vi hade ett bra samtal....

Önskar er alla en Glad Påsk

Vänligen Lisa Hillding förskolechef

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar